Sorry, we kunnen {{term}} niet vinden. Probeer het nog eens.
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Douglas Sutherland

Voorzitter

Douglas Sutherland werd op 18 mei 2010 benoemd tot voorzitter. Douglas was Chief Financial Officer van Skype tijdens de overname door eBay en was ook Chief Financial Officer bij Secure Wave tijdens de overname door PatchLink. Voorafgaand hieraan werkte Douglas als Partner bij Arthur Andersen en was hij verantwoordelijk voor het internationale management. Hij was directeur van bedrijven in verschillende jurisdicties en was als voorzitter verantwoordelijk voor de oprichting van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Luxemburg. Douglas is momenteel tevens directeur van Median Gruppe S.à r.l. en Socrates Health Solutions Inc.

Regus CEO Mark Dixon

Mark Dixon

Chief Executive Officer

Als Chief Executive Officer en oprichter is Mark Dixon één van Europa’s bekendste ondernemers. Sinds de oprichting van Regus in 1989, in Brussel, België, beschikt hij over een uitstekende reputatie in leiderschap en innovatie. Voordat hij bij Regus in dienst trad, heeft hij retail- en groothandelsbedrijven voor de voedingsindustrie opgericht. Mark heeft verschillende diverse prijzen voor ondernemerschap ontvangen en bracht een revolutie teweeg door zijn professionele benadering van vastgoedbehoeften gekoppeld aan zijn visie op het nieuwe werken.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Dominik de Daniel

Chief Financial Officer en Chief Operating Officer

Dominik de Daniel kwam op 1 november 2015 bij Regus in dienst als Chief Financial Officer en Chief Operating Officer. Voordat hij bij Regus in dienst trad, werkte Dominik meer dan 9 jaar als Chief Financial Officer voor de Adecco Group, 's werelds toonaangevende aanbieder van Human Resource Solutions. Dominik was ook hoofd Global Solutions van de Adecco Group en was verantwoordelijk voor de wereldwijde managementinformatie en voor de activiteiten van de Adecco Group in China. Dominik was daarvoor CFO bij DIS AG, de marktleider op het gebied van personeelswerving in Duitsland, voor het bedrijf uiteindelijk werd overgenomen door de Adecco Group.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Lance Brown

Senior Independent Non-Executive Director

Lance Browne werd op 27 augustus 2008 benoemd tot Non-Executive Director van Regus, op 18 mei 2010 tot Senior Independent Director en op 27 september 2012 voorzitter van het Nomination Committee. Lance was daarvoor CEO, vervolgens voorzitter van de Standard Chartered Bank (China) Ltd, Non-Executive Director van IMI plc, Senior Advisor van de City of London, voorzitter van China Goldmines plc en Director of Business Development bij Powergen International. Lance is voorzitter van Travelex (China) en lid van de Adviesraad van WS Atkins International

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Elmar Heggen

Independent Non-Executive Director

Elmar Heggen werd op 1 juni 2010 benoemd als Non-Executive Director van Regus en op 27 september 2012 voorzitter van het Audit Committee. Elmar beschikt over veel managementservaring. Sinds 2006 was hij de Chief Financial Officer, hoofd van het Corporate Centre en lid van het Executive Committee van de RTL Group, het toonaangevende Europese entertainment-netwerk. In 2000 trad hij in dienst bij de RTL Group, waar hij de functie van vicevoorzitter van Mergers and Acquisitions bekleedde en vicevoorzitter van Strategy and Controlling was. Voordat hij bij RTL in dienst trad, was Elmar vicevoorzitter & General Manager van Felix Schoeller Digital Imaging in het Verenigd Koninkrijk. Elmar is Chief Financial Officer en lid van het Executive Committee van de RTL Group. Hij is zowel bestuurslid van Atresmedia (Spanje) en Metropole Television (Frankrijk) als voorzitter van Broadcast Centre Europe SA.

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Florence Pierre

Independent Non-Executive Director

Florence Pierre werd op 21 mei 2013 benoemd tot Non-Executive Director van Regus. Ze verdeelt momenteel haar tijd tussen bestuursfuncties en adviseert over risicodragende investeringen in bedrijven die innovatieve- en internetdiensten aanbieden. Ze heeft meer dan 30 jaar internationale corporate finance-ervaring, met leidinggevende functies bij BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance en met ervaring in haar eigen adviesbureau M&. Omdat ze in Chicago, New York, Parijs en Brussel heeft gewerkt, ziet ze alles in een internationaal perspectief. Ze heeft ook economie en financiën onderwezen, een aantal boeken en artikelen gepubliceerd over marktwaardering en was lid van diverse Franse ondernemers- en innovatiecommissies voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Florence was directeur bij 3i Infrastructure plc van 2010 tot 2013 en is directeur bij ESL Network, de Franse toonaangevende strategische adviesraad in economische informatievergaring.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

François Pauly

Independent Non-Executive Director

François Pauly werd op 19 mei 2015 benoemd tot Non-Executive Director van Regus. François heeft meer dan 30 jaar managementservaring in de bancaire sector. Tot oktober 2014 was François Chief Executive en Voorzitter van het Management Board in dienst van de Banque Internationale à Luxemburg (“BIL”). Voorgaande managementervaring omvat Executive-functies bij BIP Investment Partners S.A., de Dexia Group en bij Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François bekleedt de functie van Senior Advisory Partner bij Castik Capital Partners en is non-Executive Director van de Group la Luxembourgeoise SA, van BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A en Cobepa SA. François is tevens lid van de raad van bestuur van verschillende liefdadigheidsorganisaties.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Nina Henderson

Independent Non-Executive Director

Nina Henderson werd op 20 mei 2014 lid van de raad van bestuur. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. Ze is momenteel directeur bij de CNO Financial Group (Bankers Life, Washington National en de Colonial Penn verzekeringsmaatschappijen). Nina is tevens Managing Partner van Henderson Advisory, dat evaluaties van de consumentenindustrie levert aan beleggingsondernemingen. Tijdens haar dertigjarige carrière bij het bedrijf Bestfoods en zijn voorganger, CPC International, bekleedde ze een aantal functies waaronder algemeen management- en executive marketing functies in Noord-Amerika en op internationaal vlak, en was ze vicevoorzitter van Bestfoods en voorzitter van Bestfoods Grocery. Nina was ook directeur van een groot aantal bedrijven in diverse sectoren waaronder AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., Del Monte Food Company en Pactiv Corporation. Nina is een Trustee van de Drexel University waar zij een Bachelor of Science cum laude behaalde en ze de 2010 AJ Drexel Distinguished Alumni Award ontving. Ze is tevens directeur van de Visiting Nurse Service van New York en de Foreign Policy Association.